Услуги

какво ще направим за вас?

Услуги

След като разгледате всички наши услуги и придобиете представа за дейността ни, можете да се свържете с нас

години опит

бранда

Доволни клиенти
Какво ще направим за вас?

Нашите услуги

Бизнес консултации

Над 7 години опит във всички големи канали за продажба. Ние ще ви разясним кой бизнес модел ще е подходящ за вашите продукти и къде да го реализирате успешно.

Amazon услуги

С развитието на над 30 бранда в Amazon, ние сме придобили безценен опит в платформата и процесите в нея. Ако имате интерес, разгледайте Amazon услуги.

Ebay услуги

С годините работа в Ebay, ние сме реализирали множество успешни продукти и можем да ви дадем съвети за увеличаване на продажбите. Ако имате интерес, разгледайте Ebay услуги.

Kaufland Услуги

С годините работа в Kaufland, ние сме придобили безценен опит и можем да ви дадем съвети и насоки за реализиране на продуктите ви. Ако имате интерес, разгледайте Kaufland услуги.

Собствен сайт - WordPress

Развитието на собствен канал за продажби ви прави независими от големите портали. Ще ви дадем ценни насоки в тази сфера. Ако имате интерес, разгледайте Собствен сайт – WordPress.

Търговия чрез скадове в Европа

Ние си партнираме с фулфилмънт център, който разполага със складов софтуер интегриран, с всички големи платформи за продажби – Amazon, Ebay, Kaufland, Etsy, собствен сайт и др.

Опит

Повече от 7 години опит в онлайн търговията през различните канали за продажба

Имате въпроси или се нуждаете от разяснение по даден казус?

Не се колебайте да ни потърсите! Нашият опит през годините ще ви бъде много полезен и ще ви помогне да не допускате грешки по пътя към успеха!

Успешно наложени продукти във всеки един канал за продажба