Услуги

какво ще направим за вас

Услуги

Продажби в Амазон! Ние от AMZ ProSale ще ви помогнем да се развиете на световните пазари, достигайки до милиони нови клиенти!

Години

бранда

Доволни клиенти
Какво ще направим за вас?

Амазон услуги – Продажби в Амазон

Стартирането на бранд в Амазон е страхотна идея, която можем да развием заедно. Самата платформа позволява да представите вашия бранд и продукти, достигайки до милиони потребители в цял свят!

Амазон консултация

С годините работа в самата платформа, ние сме придобили безценен опит и можем да ви дадем съвети и насоки за реализиране на продуктите ви.

Проучване на конкуренти

Проучването на конкурентите ви в Амазон за различните държави, би ви спестило евентуални финансови загуби и ще знаете от къде да започнете.

Проучване на продукт

Изготвяме статистика какви обороти генерира даден продукт на месечна база. Така ще се ориентирате кой продукт генерира големи печалби.

Създаване на акаунт в Амазон

Амазон е най-голямата платформа за търговия с над 200 млн. потребители. Създаването на акаунт понякога не е лесно и трябва да се използват различни способи, за да премине верификацията успешно.

Създаване на листинги

Ние създаваме листинги ( обяви ) в Амазон, което включва: оптимизирано заглавие, добавяне на продуктови характеристики, описание, ключови думи, позициониращи ви по-добре, снимки и други.

Цялостна поддръжка на акаунта в Амазон

В Амазон процесите са динамични. Непрекъснатите промени и различните ситуации, с които се сблъсква всеки продавач, налага ежедневното контролиране на процесите в акаунта.

Управление на рекламни кампании

Създаване, настройка, управление и оптимизиране на рекламни кампании за увеличаване на продажбите на вашите продукти. Рекламите са един от най-важните канали за генериране на продажби на вашия продукт.

Регистриране на бранд в Амазон

Регистрирането на бранд в Амазон защитава от кражба на продуктите ви от конкуренти. След като вече имате бранд, може да създадете магазин, който изгражда професионален имидж и подпомага продажбите на всички продукти.

А+ съдържание

Създаването на А+ съдържание е възможно след  като вече имате регистриран бранд. То представлява украсено с различни снимки описание на продуктите. То се „закача“ за определен листинг и самата обява излежда много професионално.

01.

Начало – Консултация

Ако тепърва искате да започнете да продавате в Амазон, ви съветваме да започнем с една консултация. В разговора, ние ще ви обясним целия процес и ще дадем съвети и насоки. Така, вие ще знаете какви са стъпките, за да стартирате в платформата на Амазон и какво да очаквате.

02.

Проучване на конкуренти и продукти

Ние изготвяме различни проучвания, които е добре да разгледате преди да започнете да продавате. Така, ще имате по-ясна представа за конкурентите и продуктите в различните държави. Ще разберете какви обороти генерират на месечна база вашите конкуренти и кои са най-продаваните продукти от тяхното портфолио.

03.

Създаване на Акаунт в Амазон

След като вече сте решили какво да продавате, пристъпваме към създаване на акаунт в Амазон. Това понякога не е лесно и трябва да се спазят определени способи, за да е успешна процедурата. Голяма част от търговците не успяват да минат верификацията и да създадат акаунт.

04.

Регистриране на бранд

След като имаме верифициран акаунт, можем да пристъпим към качването на листинг (обявата в Амазон). Преди да можем да направим това, Амазон ще поиска да докажем, че бранда, под който искаме да създадем обявата съществува. Ако имате бранд регистрация в EUIPO Trademark Registration,ще подадем бранда към Амазон и ще го свържем с акаута ви. Ако нямате официално регистриран бранд има допълнителна процедура, през която трябва да преминем.

05.

Създаване на листинги ( обяви )

Създаването и публикуването на листинги (обяви) в Амазон включва:
оптимизирано заглавие, добавяне на продуктови характеристики ( Bullet points ), добавяне на описание на продукта ( Product description ), добавяне на ключови думи – ( Search terms ), добавяне на снимки и др. Всичко трябва да е създадено с определени ключови думи, които ние подбираме според важността им.

06.

Създаване на А+ съдържание

Създаването на А+ съдържание е възможно след като вече имате бранд регистрация. То представлява украсено с различни снимки описание на продуктите. То се „закача“ за определен листинг и самата обява излежда много професионално. За сравнение, ако нямате такова А+ съдържание, описанието ви е само текст и излежда доста обикновено.

07.

Цялостна поддръжка на акаунт в Амазон

Цялостната поддръжка на вашия акаунт в Амазон включва: създаване, настройка, управление и оптимизиране на рекламни кампании за увеличаване на продажбите; Подготвяне на листинги ( обяви ) за изпращане на стока към Amazon – FBA; Своевременно презареждане на стока; Цялостна поддръжка на акаунта, комуникация с клиенти, разрешаване на различни казуси и проблеми в плаформата, комуникация с Amazon Support и др.

08.

Рекламни кампании

Създаването и непрекъснатото оптимизиране на различните рекламни кампании е от голямо значение за успеха на вашия продукт. Рекламите в Амазон са на клик ( таксуват ви, когато клиент разгледа продукта ) и не са обвързани с покупка, затова е много важно да са подходящо оптимизирани, за да имате оптимално добри резултати спрямо бюджета за реклама.

09.

Обобщение

Реализирането и успеха на даден бранд или продукт е съвкупност от много процеси, които ние добре познаваме. Конкуренцията в платформата е голяма, но въпреки това ние ще успеем да ви отличим от останалите търговци. Опитът и успехите ни в платформата на Амазон ни дава увереност при започването на нови проекти с нови клиенти.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Какво казват за нас?

Амазон Консултация

Благодаря за консултацията, много неща ми се изясниха. Информацията, която ми дадохте е много полезна за да започна да продавам в Амазон!

Георги Петков

/Петела ЕООД/

Цялостно управление на акаунт

Kоректно отношение и спазване на поетите задачи. Сравнително бързо успяхме да наложим нашият бранд в Amazon.de

Даниела Георгиева

/ Пандея  ЕООД / 

Амазон Проучване

Проучването, което направихме ми помогна да подредя стъпките при започване в Амазон платформата и вече ми е по – ясно с какъв продукт да започна. Благодаря!

Ивелина Петрова

/ Предприемач /

Опит

Повече от 7 години опит в онлайн търговията през различните канали за продажба

Имате въпроси или се нуждаете от разяснение на даден казус?

Не се колебайте да ни потърсите! Нашият опит през годините ще ви бъде много полезен и ще ви помогне да не допускате грешки по пътя към успеха!