Оферта за реализиране и тестване на продукт в наш акаунт в онлайн платформата на Amazon във всички пазари в Европа

 

Тази модел ще ви спести време доста работа. Създаването на профили, намиране на подходящи счетоводители и откриването на местно ДДС отнема много време. Има много други процеси, които трябва да се извършат за да се стигне до реализиране на продажби в платформата на Амазон. С този модел на работа, в кратки срокове ще тествате вашата идея и при добри резултати ще може да пристъпите към създаване на ваши акаунти. Ако продукта ви се окаже успешен, ще поемете вече разработени продукти.

 

Какво е необходимо за да започнем съвместна работа и какви стъпки ще предпиемем:

1. Необходимо е да придобием стоката с фактура на цена на себестойност – производствена цена.

2. Необходими са професионални снимки – 3-4 на бр, като първата да е на бял фон.

3.Необходима е информация за продукта, описание, размери и тегло.

4. Изпращаме продукта в склад на Амазон и в наш склад в Германия и тестваме онлайн пазара в Европа за вашия продукт.

5. За да тестваме продукта ще е нужнен около 1 месец за да разберем дали има потенциал за развитие в онлайн платформите и какъв е той.

6. Такса към нас за извършването на всички процеси от придобиване на стоката до реализиране на продажби – 1000лв. за тестване на продукт, което включва:

  • Проучване на конкуренти
  • Извличане на ключови думи за създаване на обява
  • Създаване текст за обява с професионален копирайт на Немски език
  • Подаване и одобрение на вашия бранд в Амазон
  • Качване на обявата в Amazon.de, Amazon.it, Amazon.fr, Amazon.nl, Amazon.pl
  • Износ на стоката към склад на Амазон в Германия
  • Настройка на рекламни кампании
  • Актуализация на рекламни кампании на дневна база
  • Реализиране на продажби
  • Изпращане на отчет за продажбите за предходен месец

7. Препоръчителен рекламен бюджет който трябва допълнително да отделите за 1 бр. продукт – около 1500 лв. или по-малко ( получавате отчет за рекламната кампания през изминалия месец )

8. Рекламната кампания е задължителна при стартирането на всеки продукт. Чрез нея се тества продукта и се събира рейтинг ( ревюта ), който да ни покажат дали се харесва продукта или има недостатъци.

9. Първото зареждане на продукт ще е с около 50 бройки, като ще се заплатят само продадените бройки в предходния месец – пример – м. Януари ни фактурирате 50бр. от продукт и ние ги изпращаме в склад на Амазон, продали сме 30 бр. и м. Февруари Ви плащаме 30 бр., останалите 20бр. заплащаме когато се продадат.

10. Имайте предвид, че винаги Амазон може да ни отреже всякакви права, блокира акаунта, задържи продукти по складове и да не ни разреши да ги пуснем в продажба. Това съответно да забави всички процеси със седмици или месеци.