Услуги

какво ще направим за вас

Услуги

Ние от AMZ ProSale ще ви помогнем да се развиете на световните пазари, достигайки до милиони нови клиенти!

години опит

бранда

доволни клиенти
Какво ще направим за вас?

Собствен сайт услуги

Стартирането на бранд в собствен сайт е страхотна идея, която можем да развием заедно. По този начин вашият бизнес става независим от големите канали за продажби и можете да задържите клиентите си, като им продавате отново и отново. Най-често вариантите за работа в платформата са два: или изпращате от България, или заскладявате стока в държава, в която искате да продавате. Ние използваме и двата модела и сме запознати със спецификите на всеки един от тях.

Изработка на Уебсайт

Ние работим съвместно с екип от професионалисти, които ще изградят за вас един професионално изглеждащ Уеб сайт. Визията и структурата на уеб сайта са от голямо значение за реализирането на непрекъснато растящи продажби.

Реализиране на продажби

Създаването и налагането на бранд в собствен сайт понякога не е лесно и е необходимо да се използват различни способи за реализиране на нарастващи  продажби. Ние ще ви изготвим цялостна стратегия за развитие на Уеб сайт.

Управление на реклами

Създаване и настройка на рекламни кампании за увеличаване на продажбите на продуктите. Рекламите във Facebook, Instagram, GoogleAds и др. са един от най-важните канали за генериране на продажби.

Оптимизация и качване на продукти

Ние създаваме и СЕО оптимизираме продуктите във вашия сайт. Това включва: оптимизирано ( подходящо ) заглавие, добавяне на продуктови характеристики, описание, ключови думи, позициониращи ви по-добре, снимки и други.

Цялостна поддръжка на вашия Уеб Сайт

Заедно с нашите партньори от Wpsupporting можем да предложим бърза хостинг услуга и качествена поддръжка на вече изградения Уеб сайт. Това е от изключителна важност за успешното реализиране на всеки стартиращ бранд.

Интегриране между Уеб сайт и фулфилмънт център

Честа практика на онлайн търговците е да използват фулфилмънт центрове в различни държави, където да складира стоката. Ние работим съвместно с няколко фулфилмънт центрове в Европа и бързо и лесно можем да организираме целия процес.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Какво казват за нас?

Амазон консултация

Благодаря за консултацията, много неща ми се изясниха. Информацията, която ми дадохте е много полезна за да започна да продавам в Амазон!

Георги Петков

/ Петела ЕООД /

Цялостно управление на акаунт

Kоректно отношение и спазване на поетите задачи. Сравнително бързо успяхме да наложим нашият бранд в Amazon.de

Даниела Георгиева

/ Пандея  ЕООД /

Амазон проучване

Проучването, което направихме ми помогна да подредя стъпките при започване в Амазон платформата и вече ми е по – ясно с какъв продукт да започна. Благодаря!

Ивелина Петрова

/ Предприемач /

Опит

Повече от 7 години опит в онлайн търговията през различните канали за продажба

Имате въпроси или се нуждаете от разяснение на даден казус?

Не се колебайте да ни потърсите! Нашият опит през годините ще ви бъде много полезен и ще ви помогне да не допускате грешки по пътя към успеха!