Услуги

какво ще направим за вас

Услуги

Ние от AMZ ProSale ще ви помогнем да се развиете на световните пазари, достигайки до милиони нови клиенти!

години опит

бранда

доволни клиенти
Какво ще направим за вас

Копирайт услуги – Английски и Немски език

Стартирането на онлайн бизнес е страхотна идея, която можем да развием заедно. Когато продавате онлайн имате възможност да представите вашия бранд и продукти, достигайки до милиони потребители в цял свят. От изключителна важност е как е представен вашият продукт на съответния език. Когато продуктът е описан граматически правилно и увлекателно, с правилните изрази и ключови думи, продажбите са гарантирани.

Обяви в Amazon

С годините работа в самата платформа, ние сме придобили безценен опит и можем да създадем текст с подходящите ключови думи, който да ангажира вниманието на потребителите.

Извличане на думи от конкуренти

За да започнем да пишем текст за даден продукт, първо се запознаваме с конкуренцията. След това разбираме по кои ключови думи продават своите продукти и ги вграждаме в нашия текст.

Оптимизирано заглавие

Заглавието е едно от най-важните, за да може вашият продукт да е на предни позиции и да бъде намиран по-лесно. Ние го съставяме от най-търсените думи, отнасящи се за продукта ви.

Увлекателен текст

Правилното представяне на продукта в съотвения пазар, в който се предлага е много важно. Ние не само превеждаме текст, а го структурираме граматически правилно и използваме подходящите ключови думи.

Текст на немски език

Ние ще създадем един увлекателен текст на немски език, който ще е пълен с ключови думи и фрази. Това, което ни е необходимо, за да започнем, е информация за вашия продукт на български език.

Текст на английски език

Ние ще създадем един увлекателен текст на английски език, който ще е пълен с ключови думи и фрази. Това, което ни е необходимо за да започнем, е информация за вашия продукт на български език.

01.

Начало

Реализирането и успеха на даден бранд или продукт е съвкупност от много процеси, които ние добре познаваме. Създаването на текст, който ангажира потребителя е от изключителна важност за успеха на всеки продукт. Ние ще създадем текст на английски или немски език, който ще представи продукта ви по един уникален и различен начин с подходящите ключови думи. Това, което ни е необходимо е информация за вашия продукт на български език.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Какво казват за нас

Амазон консултация

Благодаря за консултацията, много неща ми се изясниха. Информацията, която ми дадохте е много полезна за да започна да продавам в Амазон!

Георги Петков /Петела ЕООД/

Цялостно управление на акаунт

Kоректно отношение и спазване на поетите задачи. Сравнително бързо успяхме да наложим нашият бранд в Amazon.de

Даниела Георгиева

/ Пандея  ЕООД / 

Амазон проучване

Проучването, което направихме ми помогна да подредя стъпките при започване в Амазон платформата и вече ми е по – ясно с какъв продукт да започна. Благодаря!

Ивелина Петрова

/ Предприемач /

Опит

Повече от 7 години опит в онлайн търговията през различните канали за продажба

Имате въпроси или се нуждаете от разяснение на даден казус?

Не се колебайте да ни потърсите! Нашият опит през годините ще ви бъде много полезен и ще ви помогне да не допускате грешки по пътя към успеха!