Услуги

какво ще направим за вас

Услуги

Ние от AMZ ProSale ще ви помогнем да се развиете на световните пазари, достигайки до милиони нови клиенти!

години опит

бранда

доволни клиенти
Какво ще направим за вас?

Ebay услуги

Стартирането на бранд в Ebay е страхотна идея, която можем да развием заедно. Самата платформа позволява да представите вашия бранд и продукти, достигайки до милиони потребители в цял свят. Най-често вариантите за работа в платформата са два: или изпращате от България, или заскладявате стока в държава, в която искате да продавате. Ние използваме и двата модела и сме запознати със спецификите на всеки един от тях.

Ebay консултация

С годините работа в самата платформа, ние сме придобили безценен опит и можем да ви дадем съвети и насоки за реализиране на продуктите ви.

Създаване на акаунт в Ebay

Създаването на акаунт понякога не е лесно и трябва да се използват различни способи, за да премине верификацията успешно.

Проучване на продукт

Изготвяме статистика какви обороти генерира даден продукт на месечна база. Така ще се ориентирате кой продукт генерира големи печалби.

Създаване на обяви

Ние създаваме обяви в Ebay. Това включва: оптимизирано ( подходящо ) заглавие, добавяне на продуктови характеристики, описание, ключови думи, позициониращи ви по-добре, снимки и други.

Цялостна поддръжка на акаунта в Ebay

В Ebay процесите са динамични. Непрекъснатите промени и различните ситуации, с които се сблъсква всеки продавач, налага ежедневното контролиране на процесите в акаунта.

Управление на рекламни кампании

Създаване и настройка на рекламни кампании за увеличаване на продажбите на продуктите. Рекламите са един от най-важните канали за генериране на продажби.

01.

Начало – Консултация

Ако тепърва искате да започнете да продавате в Ebay, ви съветваме да започнем с една консултация. В разговора, ние ще ви обясним целия процес и ще дадем съвети и насоки. Така, вие ще знаете какви са стъпките за стартиране в платформата на Ebay и какво да очаквате.

02.

Проучване на конкуренти и продукти

Ние изготвяме различни проучвания, които е добре да разгледате преди да започнете да продавате. Така, ще имате по-ясна представа за конкурентите и продуктите в различните държави. Ще разберете какви обороти генерират на месечна база вашите конкуренти и кои са най-продаваните продукти от тяхното портфолио.

03.

Създаване на Акаунт в Ebay

След като вече сте решили какво да продавате, пристъпваме към създаване на акаунт в Ebay. Това понякога не е лесно и трябва да се спазят определени способи, за да е успешна процедурата. Голяма част от търговците не успяват да минат верификацията и да създадат акаунт.

04.

Създаване на обяви в Ebay

Създаване и публикуване на обяви в Ebay включва:

  • Оптимизирано заглавие
  • Добавяне на продуктови характеристики
  • Добавяне на описание на продукта
  • Добавяне на ключови думи в описанието
  • Добавяне на снимки

Цялата обява трябва да е създадена с определени ключови думи, които ние подбираме според важността им.

05.

Създаване на шипинг план

При създаване на обявата, трябва да предвидим и настроим шипинг план. Какво значи това? В зависимост от това от къде изпращаме продукта, трябва да настроим съотвения шипинг план. Ако изпращаме продукта от България към Германия, трябва да заложим по-голям срок на доставка. Ако продаваме в Германия и стоката ни е там на склад, ще трябва да настроим друг шипинг план с по-малък срок на доставка.

06.

Цялостна поддръжка на акаунт в Ebay

Цялостната поддръжка на вашият акаунт в Ebay включва: Ежедневен мониторин и комуникация с клиенти; Oбработване на поръчките; Възможност за интегриране на складов софтуер за управление на поръчките; Разрешаване на различни казуси и проблеми в платформата, комуникация с Ebay Support и др.

07.

Обобщение

Реализирането и успеха на даден бранд или продукт е съвкупност от много процеси, които ние добре познаваме. Конкуренцията в платформата е голяма, но въпреки това ние ще успеем да ви отличим от останалите търговци. Опитът и успехите ни в платформата на Ebay ни дава увереност при започването на нови проекти с нови клиенти.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Какво казват за нас?

Амазон консултация

Благодаря за консултацията, много неща ми се изясниха. Информацията, която ми дадохте е много полезна за да започна да продавам в Амазон!

Георги Петков /Петела ЕООД/

Цялостно управление на акаунт

Kоректно отношение и спазване на поетите задачи. Сравнително бързо успяхме да наложим нашият бранд в Amazon.de

Даниела Георгиева

/ Пандея  ЕООД / 

Амазон проучване

Проучването, което направихме ми помогна да подредя стъпките при започване в Амазон платформата и вече ми е по – ясно с какъв продукт да започна. Благодаря!

Ивелина Петрова

/ Предприемач /

Опит

Повече от 7 години опит в онлайн търговията през различните канали за продажба

Имате въпроси или се нуждаете от разяснение на даден казус?

Не се колебайте да ни потърсите! Нашият опит през годините ще ви бъде много полезен и ще ви помогне да не допускате грешки по пътя към успеха!