Фиктивни ревюта в Амазон

При започване на търговия в Амазон е важно да разберем как работи самата платформа. В този канал за продажба, потребителите са свикнали да оставят отзиви за продуктите, като по този начин всеки следващ  може лесно да се ориентира за качеството на продукта. По статистика, на всеки 10 покупки се оставя 1 ревю.

Ревютата са важни, тъй като когато стартирате рекламата и имате добри ревюта и 5 звезди на продукта, шансът за успех се увеличава многократно.

Когато стартирате в Амазон и имате бранд регистрация, имате опция да стартирате Vine програма, която струва 170 евро и ви позволява да дадете безплатно 30 бр. от един продукт, след което да получите ревюта. От 30 изпратени продукта, ще получите средно 25 ревюта.

Ако нямате бранд регистрация ще е нужно да подходите по друг начин. Необходимо е да се направят няколко фиктивни поръчки от приятели и познати, които да оставят положителен отзив и 5 звезди. Имайте предвид, че самите фиктивни поръчки трябва да са през няколко дни и да са направени по определен начин.

ВАЖНО – НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ДИРЕКТЕН ЛИНК КЪМ ПРОДУКТА

Начин за покупка:

– купувачът трябва да е на местно ниво (ако продавате в Германия трябва да е там или в близка страна, за да е ниска таксата за транспорт на продукта);

– може да изпратите снимка на обявата си в Амазон, за да може този, който ще закупи вашия продукт да добие по-добра представа за това как изглежда той;

– да напише ключовата дума на вашия продукт в търсачката;

– да мине през всички страници една по една и да отвори няколко други обяви;

– когато стигне до вашия продукт да го закупи.

Ако продуктът ви е в склад на Амазон, Амазон ще изпрати продукта към клиента и след това вие ще му възстановите сумата за покупката.

Ако вие изпращате продуктите, ще трябва да изпратите него или нещо друго по ваша преценка, на адреса на купувача. След като прикачите тракинга, поръчката се маркира като изпратена и когато се достави би трябвало да може да се остави ревю.

Вече няколко години успешно управляваме и развиваме акаунти на Български производители и търговци в Амазон. При нужда от консултация или желание за съвместна работа моля да ни потърсите на Email – info@amzprosale.com или +359 887 580 233

Ако искате да разгледате уеб сайта ни

Ако искате да разгледате и други статии

Ако желаете да запазите консултация
Ако желаете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас по телефона