Малко информация за реализирането на продукт от пускането му Амазон.

 

На тази снимка се вижда sales rank ( колкото по-нисък е, толкова повече продава )- 2 месеца след стартирането на продукта и 4 месеца след стартирането на продукта има покачване на продажбите ( отдолу са датите ) – колкото е по-ниско синята графика, толкова повече продават. Зеленото е промяната в цената. Няма как да знаем колко бюджет за реклама е използван, но колкото повече, толкова по-бързо ще проверите какво работи за вашия продукт и какво не.

Реално от всички брандове, които консултираме ние виждаме 2-4 месеца разработване и добър бюджет за реклама в началото. Задължително трябва да имате бранд регистрация, която доста помага с опциите, които отключва ( A + съдържание, Видео към листинг и др. ). Vine програмата също много ни помага, понеже давате безплатен продукт и клиента ви оставя ревю, а когато имате ревюта и конверсиите са повече.

Цената на Vine е 170 евро за един продукт и може да изпратите до 30 броя. Качеството на продукта трябва да е безкомпромисно, снимките професионални + различни криетиви и колажи. Текста в листинга също е от голямо значение, понеже там клиента разбира, защо да си купи от вас.

Ако цената Ви е висока не се тревожете, това не е от значение, ако успеете да покажете на клиентите, че вашия продукт е различен!

Вече няколко години успешно управляваме и развиваме акаунти на Български производители и търговци в Амазон. При нужда от консултация или желание за съвместна работа моля да ни потърсите на Email – info@amzprosale.com или +359 887 580 233

Ако искате да разгледате уебсайта ни

Ако искате да разгледате и други статии

Ако желаете да запазите консултация
Ако желаете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас по телефона